Wednesday, July 27, 2011

TEASER Cerpen Interaktif Yang Terpaksa Ditangguhkan

Assalamualaikum

Alhamdullilah, 1 minggu ni sikit demi sikit followers naik. Tak tahulah kenapa, maybe sebab cerpen tu kot. Tapi syukur, at least ada orang sukakannya sebab semuanya adalah usaha dan idea Ratu sendiri.

Kepada yang baru menjejakkan kaki atau baru nak berjinak-jinak dengan penulisan Ratu, ini list cerita cerpen mengikut susunan dan sambungannya :)

  1. Malam Pertama Dengan Lelaki Bukan Pilihan Hati
  2. Pagi Selepas Malam Pertama
  3. Subuh Pertama Dengan Suamiku
  4. First Ever Date Dengan Hubby
  5. DSLR and Jungle Red Lingerie on First Date
  6. Menerima Putera Katak Jawa (cerpen interaktif, ada audio dan visual)
Ceh...baru 6 part rupanya...rasa macam da tulis banyak..huhu

Oh ya, sebelum tu Ratu nak cakap, dalam entri lepas Ratu ada cakap hari ni nak pegi indonesia kan, ha..betul lah, nak pegi lah ni. Tapi tak siap lagi, ni semua pasal nak update entri ni demi korang ..awww~ :) sweet kan Ratu? I knoww..

Atas sebab yang sama jugalah, cerpen tuh tak dapat disiapkan walaupun telah di drafkan.. :) Jadi, terpaksa lah korang tunggu. Best apa dapat rasa saspen sikit kan?

Jadi, bagi sesiapa yang nakkan teaser nya, tak guna nak excited kalau tak baca dari awal kan? :) Baca la dulu, best ke tak best tu belakang cerita :) Yang penting bagi Ratu korabg baca! haha

Oh! Tajuk entri nak bagi teaser kan?

Haaa..ni teasernya :)

Kalau part paling last tu, ceritanya Fea tak sempat nak Google siapa Putera Katak Jawa tu kan? Agak-agak kalau dia sempat Google dia jumpa apa?

Haaa..pikir-pikir.. :) 
.
.
.
.
.
TAPI..Pikir je tak best jugak, cuba KORANG GOOGLE sebelum Fea tu Google :) Cepatlah Google!!

Oke, Ratu dah nak siap-siap gi Indon! :) Yeay..Doakan selamat pergi dan balik..Muaah pipi gebu korang!

Bye!

p/s: Blog, jaga diri elok-elok, jangan bagi orang godam.  :) Hehe

2 comments:

Lya Colours said...

saya suka novel. cerpen2 jarang baca. tapi mcm menarik. sy nak baca la!. hihi

Heidi Shafiq said...

semoga selamat dlm perjalanan.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...