Saturday, June 25, 2011

VOTE FOR HER: Contestant Shawl Styling Pertama Memakai Purdah

Assalamualaikum...

:) If you wish to see who's this contestant is?

Please like Prettyfabshoppe on Facebook..

and like THIS PICTURE over there..
to vote for her

Cool huh? She refuse to show her face and wear the mask instead. Just exercising her rights to privacy I guess. Lagipun ini kan Shawl Contest, bukan Beauty Contest pun :) So focus on the style, not the face.

Those who are interested to join this contest pun boleh la usha-usha fanpage tu. Owrait?

Perlu diingatkan bahawa anda kena berhati-hati dalam meletakkan gambar di dalam internet. There are perveted guys out there, anasir-anasir jahat yang suka cilok-cilok gambar perempuan yang omey omey regardless dia pkai tudung ke tak. Dah cilok tuh, dorang akan post gambar kita kat mana-mana dia suka and wrote nasty things about them. Tak kurang juga yang akan menimbulkan fitnah, mengaku 'ni awek aku, dia ni itu lah ini lah' and what so ever. Be careful oke? :)
Dari Google: Gambar hiasan semata-mata

Well, sekarangkan evolusi membuat pertandingan, Giveaway,"Mencari bakat baru" "Calling all pretty girls" "Shawl Styling Contest" and macam-macam lagi yang memerlukan peserta post gambar merata-rata. Terlalu public pun payah jugak. Kurang supervision. Bahaya. Denjeros! Hee..

Tu je! Bye.


p/s: She is not trying to potray herself as a muslim women wearing purdah. She is just ordinary girl wearing hijab who is exercising her rights to privacy.

3 comments:

Efa said...

nice..=) ntah tu ratu x??=P

Ratu Tak Cantik said...

efa: takkan ratu kot~ hehe.. cantiknya ratu kalo mcm tuh..kui3..hehe..vote la erk..

zureen said...

vote2!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...