Wednesday, May 18, 2011

Video Ratu Pertama : Hello Kitty Berkahwin

Assalamualaikum..

Pada, bulan lepas, Ratu dengan bangganya telah menyerahkan RM780 kepada juruwang sebuah kedai kamera untuk ini:
Yeah! Panasonic Lumix DMC-FH25

Walaupun bukan DSLR sebagai mana yang dihajati, tapi so far Ratu sangat berpuas hati dengan kualiti gambar and video dari kamera ni. Memang kalau nak beli DSLR pun tak mampu dan rasa tak sesuai untuk Ratu yang lasak ni. Maybe next time :)

Aaanywaayyy, berbalik kepada tajuk asal entri ini, video yang bakal anda lihat adalah video pertama yang dirakam menggunakan kamera ini.

Video berkisar tentang perkahwinan Hello Kitty dan boyfriend beliau Dear Daniel :)

 So buat pertama kalinya dalam sejarah, kalian selaku follower dan pembaca yang setia (ke?) dapat menyaksikan Ratu menggedik di dalam sebuah video. Maka, anda dapat mendengar suara Ratu secara live! Dapatkah kalian melihat Ratu? Kita saksikaaannn...comel gila video ni

"You may now kiss the Bride"
tapi,
Bride yang gedik pegi kiss the groom. Hehe.. dah macam cerita Playful Kiss episode 15 :)

Kitty Totty cakap bye~ (=^_^=)

2 comments:

ღ Sumomo-chan ღ said...

arghhhhh jeeeelesnya ! haha
momo tak dapat lagi kamera neh, haissssh bila nak dapat tatau :(

Ratu said...

haha..pkai la duit sendiri..konfem cepat dapat.. :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...