Monday, May 30, 2011

UJIAN CINTA DUNIA: Cemburu, Cinta Di Double Triple kan

Assalamualaikum..

Minta maaf tapi entri kali ni mungkin penuh dengan emosi. Tapi di mana lagi nak ku luah perasaan ini? Kawan? Ahh...Dorang takkan faham..Dorang tak pernah setuju dengan pilihan Ratu.. Keluarga? Nak mati ke ape aku dedahkan rasa hati ni? Bercinta di usia muda memang pantang keluarga Ratu. Kekasih? Heh. Punya kekasih tetapi kekasih pun jangan nak kata lah. Taw lah muka handsome, boleh market sana sini, letak tengah-tengah panas dekat Jom Heboh pun orang sanggup serbu.
Lelaki. Korang tahu tak perasaan cinta sebenar seorang perempuan? Korang tahu tanda perempuan tu betul-betul sayangkan kau kau? Kau tahu ke?

Bila dia tengok kau, dia akan menongkat dagu. Mata dia jadi kosong. Benda apa yang bergerak seolah-oleh terhenti. Kalau dia suka Super Junior, Si Won yang gantang lalu kat depan pun dia takkan peduli. Kalau Ratu ibarat menonton Botak di cerita Juvana sekalipun dia sanggup tutup TV demi nak melihat 'si dia'.
Tapi tak. Sebab kau lelaki, kau tak pernah reti menghargai. Spesis kau memang macam tu.

Ratu tak tahu nak cakap macam mana lagi dah. Dia tak faham lagi ke?? Bukan aku tak pernah cakap! Dah penat dah cakap. Dah penat dah bagi hint. Dah penat dah zahirkan perasaan. Tapi kenapa??? Kenapa weyh?? Lelaki tolongla jawabkan untuk aku! Kenapa korang suka sangat mengabaikan perasaan yang sememangnya nyata daripada seorang wanita?? Dia tak tahu ke aku pun ada perasaan? Aku pun manusia laaa!

Hati kecil kekasih mana yang tak sakit hati tengok lelaki dia terdedah kepada ancaman luar?? Sakit taw x?! Tuhan je tahuperasaan cemburu bagaiman yang menular. Nak cakap pun dah tahu macam mana. Semuanya berlaku depan mata. Cukup lah...cukup lah.. Tak cukup lagi? Korang tengok la sendiri.. :'(
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Sakit hati dowh, bila tengok Botak ku yang kini berambut berdamping dengan perempuan lain. Tahu lah Ratu tak dan pegi Hari Belia Putrajaya nak dating. Tapi...Tolonglah faham!!! Saya sayangkan awak Johan Ariff  Asari..!!!.*lari naik bilik hempap pintu nangis-nangis sambil dengar lagu emo*

Source: Google.


Disclaimer *yang tak boleh blah* : All pictures are stolen from Johan's facebook (unless stated otherwise) without permission but the writers believe that Facebook as a public social networks allow such stealing. In fact, Johan is a public figure, and the girls in all other pictures are not disclose in this blog because none of their permission has been asked. PERGH! Heeee :)

bye

p/s: I have 50 followers. Half of a hundred! How cool is that??? Fine, tak cool pun.
This all just a joke. Botak never knew I exist..so..you know.. *lari naik bilik lagi, nangis nangis*

8 comments:

Princess Fatin said...

haih -.-"

Ratu Tak Cantik said...

Fatin: tolong kiteee..mcm mane kite nk smapaikan perasaan ni~ ahaha

bungaitucantik said...

haha..alahai..encem jugak ek~

Ratu Tak Cantik said...

yana: tengok la bf sape..wahaha..*statement nak kene pelempang*

ezza alias said...

niesah ni ! igtkan siapa la td ! tp dia mmg handsome. auwwww

Ratu Tak Cantik said...

ezza: kaaaaaannnn?? :)))) mine!!

dne said...

kelakar arr.......

Ratu Tak Cantik said...

kalau kelakar sila lah ketawa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...