Monday, August 22, 2011

Bakal Melangsungkan Pertunangan Awal Bulan Depan..

Assalamualaikum...

Seronoknyaaaa!!
Boleh imagine tak Ratu tengah melompat keseronokan sekarang?
Tak boleh kan?
Sebab korang mana kenal Ratu..
huhu..

Lompat...
Lompat..
Lompat si Ratu lompat...

Siapa 'LIKE' fanpage Ratu mesti akan terperasan bahawasanya lately Ratu selalu cakap pasal kahwin..
Sikit-sikit kahwin..sikit- sikit kahwin..
Macam dah sangap sangat..hoho
Sungguh tak senonoh dan bermoral.
Jauh sekali untuk menjadi beretika dan profesional.
Owh! even dekat FB peribadi pun macam tu..

Ratu tak adalah feymes sangat, tapi kalau dah 16 orang like, tu pencapaian yang memuaskan bagi Ratu. Terus rasa diri ini begitu berharga~


Aku terlalu excited sampai tersilap eja 'suami'.


Macam ni ceritanya.

Ratu: Abah...kalau kahwin muda kan, macam umur orang sekarang ni kan? Abah bagi tak?
Abah: Kenapa?
Ratu: Saja tanya..abah kan wali orang..
Abah: Terpulanglah..kalau dah cinta sangat, lelaki nya sesuai, abah on je ada orang nak ambil tempat abah tanggung dosa kamu..elok sangat lah..
Ratu: Amboi abah, cara cakap macam orang ni bergelumang dosa sangat aih..
Abah: Owh..tak eyh? *Baru ku yakin kesengalan ku diwarisi dari abah*
Ratu: Ermm..kalau lelaki tu dah ada, and ready nak jumpa abah macam mana?
Abah: Bawak mai tengok sekali..  Abah tak mau lah biaq tunggu lama-lama kalau dah tangkap cintan. Suka, jumpa kami, setuju tunang, masa cuti nanti nikah.
Ratu: Serius..??!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ready?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
BE ready!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Abah: Blajaq dulu..toksah gatai sangat..
Ratu: Tapi abah....orang...orang..dia dengan orang...alaaa
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
THE END



Best tak tipu daya ini? haha..
bye!


p/s: Ratu just berangan if someday dapat buat entry tajuk macam ni kan best...
Sory lah terpaksa mencelakakan mereka yang terasa diperdaya..
Sesungguhnya inilah yang dinamakan August Fool
HAHA

2 comments:

aqmardaydreamer said...

kenapa saya terbayang2 ratu tgh melompat.... hehehe..

kalau ratu bertunang sila buat invitation card untk menjmput saya..

sebelum 2 nk resume dulu...

hehehe ^_^

Azzah Afandi said...

ade jgk yang kena penampor aku kang! hey potong stim betul lah ko ni! aku br nak lompat skali, ko tau tak?! *marah gile ni* haha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...