Saturday, May 28, 2011

IKLAN: Order Banner, Header, Watermark atau MakeOver blog anda

Assalamualaikum..tak jawab dosa, kalau jawab pahala~
So ni iklan tanpa bayaran pertama di blog Ratu. So the lucky owner of a business that I will help to promote is Miss Azhafizah. Sesuai dengan blog dia yang ceria beserta kreativiti yang ada, cik Azhafizah sedia menerima tempahan untuk buat banner,watermark header atau terus make over blog anda. weee~

Ratu taw, ramai yang kat luar sana nak kan blog dorang lebih cool dan mempunyai identiti sendiri. Dan cara paling mudah adalah dengan memiliki header, banner atau watermark sendiri memandangkan ianya merupakan salah satu lambang atau simbol hak milik tuan punya blog. Unik dan ada nilai tersendiri.

Tapi kalau tak tahu macam mana nak buat?? Penyelesaiannya, mintak orang yang pandai buatkan untuk kita..macam Ratu lah jugak. :p

Jemputlah ke blog beliau : http://www.azhafizah.com

Tapi mana boleh buat free je..kan Fiza? Mesti ada pengerasnya..haha. Murah je harga yang ditawarkan. Sesuai lah kalau nak mengaksesorikan blog dengan cita rasa sendiri untuk satu jangka masa yang panjang.


PRICES
HEADER=RM10
WATERMARK=RM5
BANNER[125X125]=RM2
COMPLETE SET[HEADER,WATERMARK,BANNER]=RM15
MAKE OVER BLOG-THE PRICE DEPENDS ON HOW MUCH YOUR REQUEST[WILL BE DISCUSS FOR THE BEST PRICE FOR YOU ^^]

and, azhafizah pun ada tawarkan free gift untuk sesiapa yang order complete set! weee...

haaa..kan? kan..? KAN? oke kan.. :)  So Ratu tak nak cakap panjang dah, silalah ke blog beliau yang cute-cute comel-comel dan serba pink tu di azhafizah.com. Kalau dah tak nak pikir panjang, boleh terus klik "Order". Sekian...


Bye~

p/s: Ratu pun tengah pikir nak buat watermark. Tapi tetibe rasa macam kaya pulak. Rasa macam nak buat complete set. HAHA. Tapi jenuh la pikio nak design macam mana...addooyyy

4 comments:

Mr.Kebabom said...

aku nak jugak beriklan..haha

psst..words verification better takyah utk komen =)

Ratu Tak Cantik said...

eyh? ye ke? sebelum ni rasenye da setting bagi xde word verification, sebab ratu sendiri x suke kene verify2 ni..nanti org malas komen..huhu.. :) tq byk2 da bgitau ye, kalo x mesti biar je..anyway thnx singgah~

Azhafizah[フィザ] said...

eh bile mase promote fiza ni??npe tak cakap..I owe you 'a thanks'..tqvm dear (=

Ratu Tak Cantik said...

dah lame laaa...kan ratu da mintak izin kat email nak buat entry dulu..huhu~ :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...