Saturday, July 2, 2011

KPOP: Boyfriend Jambu Bukan Maharaja Lawak

Assalamualaikum..

I'm not a fan of K-Pop...I mean it. But as soon as i watch this video. I fell in love. No! scratch that. I don't know. I was suprised to see that they are so cute!! kawaii...

Geramnya! Semua nak baby face je, ala-ala jambu. Macam perempuan pun ada. Macam anak patung bergerak nari-nari pun ada. Kalau boleh bela ni, dah lama bela! Tiap-tiap hari buat gomol! grrr..

Dengan ini Ratu amar mungkar *mengajak kepada kemungkaran* (? wujud ke ayat ni) supaya kalian semua menonton video separa comel dan separa gegurl ni.

Enjoy tak? Enjoy tak..best kan..

Untuk K-pop fans di luar sana saya tahu video ni dah lama. Tapi suka hatilah kan? :)  Bye!


p/s: Tolong Vote untuk Ratu di sini please..

like page "prettyfabshoppe"

n like gambar tak tahu malu ni :)

3 comments:

^ai-mie : 아이-미^ said...

dorang ni new debut idol... baru je lagi... sume budak-budak lagi... dats y la muka comel2 sume... budak la katakan...

nadhira said...

sumpah jambu gile...suke tgk :)
anyway, bile nak sambung cite 'tak lama lagi laki itu akan menikah'?..hehe

Ratu Tak Cantik said...

aimie: huhu..kat sane lagi jambu lagi depa suke.. :) xpelah,janjia de peminat..x mcm mpop malaysia.. :p

nadhira: oh pembaca setiaku! sabar lah..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...