Wednesday, June 1, 2011

MARUAH DIRI: Semua orang mesti setuju dengan aku KECUALI Adinda..kot

Assalamualaikum..
Gadis-gadis...

Well, if you are, berbanggalah..Kerana di situlah 'salah satu tempat' letaknya maruah diri seorang permepuan selagi kita bukan bergelar isteri. Kenapa Ratu kata salah satu tempat? Duuhhh.. Kalau dara pun bagi laki raba sana sini tak rosak jugak ke? Maruah jugak kan?

Ratu tak suka sebenarnya buat entri sama macam semua orang. Tapi..sebab benda ni sangat-sangat shocking. Maka, haruslah kiranya jika Ratu melibatkan diri demi kemaslahatan sejagat (?)

Ratu tak nak lah komen pasal ketidakMALUan beliau dia buat statement macam tu kan, sebab dah ramai sangat blogger yang pantas dan tuntas buat semua tu. I dont like being the same with most of the people. Im unique.

Jadi Ratu just..nak betulkan Bahasa Melayu adinda.. itu pun kalau adinda tak kesah laa. Apa? Kesah? Duuhhh..apa tu orang cakap..emm.. "biar orang pandang hina asalkan kita ada MARUAH DIRI?".. haaa..gitew lah jawapan Ratu kalau dia kesah pun..*muka kerek gila*

Oke jahat. Ratu sila sopan santun. Oke lah, Tak dalah. Ratu just pelik dengan statement dia:

"YEAHH. Aku jujor la dgn korang, AKU DA PERNAH MAEN ! puas? ada ke org mengaku mcm ni.. takkan punya. Biar orang pandang hina kat kita , asalkan kita ada MARUAH DIRI!

Selain kesilapan mengeja perkataan 'jujor', 'dgn' 'maen', dan 'org' , Ratu rasa kesilapan paling nyata adalah kesilapan penggunaan dan tatabahasa- MARUAH DIRI.

Dah la mengaku tak virgin sebab sendiri main. And then claiming that as if "Owh..tak pe, even I sendiri yang bagi vagina I ni untuk orang, I still ada maruh diri lagi."

ITS ZINA for God sake..Astaghfirullah..adooyyy... sebab tulah Ratu cakap Ratu nak duk Mekah, tak mau duk Malaysia. Orang nya semua tak betul. Sorang-sorang anak bangsa aku ni hanyut, bangsa tu tak kesah sangat. Ni saudara seagama aku kotttt~ sedih la weyh.. What will happen to us Umat akhir zaman..?Korang memang tak boleh tengok ukhrawi ke? Duniawi ni sangat-sangat membutakan kah?

Hmm..ADINDA..you're 14 girl..there's so much for you waiting ahead. Repent my dear.. Sorry la awal-awal tadi Ratu kerek sikit, tapi nilah Ratu. Better than claiming not virgin kan? Ehem. Sorry terkerek lagi, (as if you akan baca kan), but hey...who cares..God hear me.

Semoga kau dikurniakan rahmat dan petunjuk.Its never too late to change. Just do it as long as you can.

Live like you never died, Pray as if tomorrow never comes okeyh darling...Live for the afterlife. 

Biarlah dunia orang pandang hina, asalkan Allah memuliakan kita.


Aku tak nak suatu masa nanti masyarakat kita jadi macam ni. 


Oh btw, adinda, boyfren awak comel, tapi..I hope you find yourself who can really respect you and look up to you..RESPECT  you as a human, like you have dignity..even when you have lost your virginity. Ooops terkerek lagi..sorry weyh..Ratu mmg camni..mianeyy

Bye


p/s: Ada pekerja baru kat tempat kerja. Lelaki. Muda. Bujang. Hensem. But oh well..I'm still young and hot..

Image source: Tumblr

5 comments:

Chempaka Sari said...

hahah chemp pun baru buat entry ni. Pastu baru perasan yg semua orang mengatakan hal yang sama. ahahhah

Ratu Tak Cantik said...

i know..lepas da publish abru perasan chemp pun ade buat entry ni :)

Chempaka Sari said...

huhuhu..... terkenal la dia sekarang.

Ayie Abas said...

SEBENARNAY ORG2 SEPERTI ITU...HANYA AKAN MEMBAWA :-
1.MEROSAKKAN DIRI SENDIRI
2.MENYUSAHKAN & MEMALUKAN KELUARGA
3.JADI BEBAB KPD NEGARA
4.BERPOTENSI JADI KES JENAYAH PEMBUANGAN BAYI &
5.JADI PEMBUNUH BAYI YG TAK BERDOSA
6.MASALAH DI ALAM AKHIRAT SBB BYK DOSA KALAU TAK SEMPAT TAUBAT.

nadhira said...

aku rase kene sekolahkan balik adinda psl "maruah diri"...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...