Thursday, May 12, 2011

K-POP Malaysia GULA-GULA dan single pertama mereka 'SUKA GITU' -What Hitler has to say

Assalamualaikum.. selamat pagi! Hari ini hari Khamis 13 Mei 2011 dan sekarang jam desktop ratu menunjukkan pukul 1.10 pagi..oke..itu tidak penting sebenarnya.

Baru-baru ini kita digemparkan dengan kemunculan K-pop wannabees. Satu kumpulan lelaki. Satu kumpulan perempuan. Eloklah kalau kita kahwinkan mereka ye tak?

Muka stok rempit je aku tengok. Ada hati nak bajet stylo. 24:7 NOW known as Max247.
Motif nak kenalkan diri as K-pop at first intance?? Its obvious that K stands for Korea. Anyway, rasanya semua orang dah tahu, ada poster lelaki botak buat pengumuman yang diaorang sekarang adalah M-pop (Malaysian pop) Good then, but the fact that you guys is dressing up like this, it will never change the fact that you guys are AWFUL..Its the Ugly Truth.

owh yeah! Berbalik kepada topik asal. Kumpulan perempuannya pula?

 Gula-Gula

Adooy...Tak faham. Perlu lah kan nak pkai macam ni. Motif? Babes, we're in Malaysia. Sila sedar diri. Da la pendek, peha besau pula tuh. Tak menahan ratu tengok.


Oke, so ini single pertama mereka. SUKA GITU tajuknya

Suka gitu? Bahasa apakah itu? Indonesia barangkali.... Terima kasih atas sokongan anda?? Napok benor menipunyee..

anyway... SAYA TAK SUKA! SAYA TAK SUKA!! Dari semua segi saya tak suka. Pakaian, mekap, rupa, tarian almost sama denagn Wondergirls, kepalsuan, peniruan dan SEGALANYA saya TAK SUKA! BENCI!! yeekkkkkkk...

Hitler pun setuju dengan ratu. Abang Hitler ni kelakar oke.. Dia pandai buat lawak bila serius meluahkan ke-tidak puas hati-an beliau terhadap kumpulan Gula Gula yang seksi dan sangat pedophile. WAJIB TONTON! siapa buat video ni, I sayang you taw :)

2 comments:

ezza alias said...

HAHA. apa jela diorg nak.
takpe. ttp saya kasihankan diorg. klik play jgk dekat video ni. tp skali jela. pasnie taknak lagi. -,-

Aurora Ahtila said...

Hmm.. what ever they do girl, musim k-pop da melanda tgh HOT but maybe will be down let's see n wait! jgn cepat melatah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...