Tuesday, June 14, 2011

VIDEO: Operation Malaysia, A WARNING to Malaysia for blocking sites.

Assalamualaikum..

Sebab nak block sites yang melanggar Copyright Act negara kita, Malaysia kini 'feymes' di persada dunia akibat anonymous hacker yang menghantar mesej berupa 'WARNING' mengancam untuk hacked website Kerajaan Khamis ni.. Misi yang dinamakan Operation Malaysia..ok..fine..Kita tunggu dan lihat sampai hari Khamis..

Agak creepy..tapi sesuatu yang exciting untuk diletak dalam sejarah Negara Malaysia :)  Cool ape..

Greetings, Malaysia, We have seen the censorship taken by the Malaysian government, blocking sites like The Pirate Bay, and WikiLeaks. Malaysia is one of the world's strictest governments, even blocking out movies, and television shows. These acts of censorship are inexcusable. You are taking away a basic human right. The internet is here for freedom, without fear of government interference. Do not think that no one else notices. Your structured government has done the talking, and we hear loud and clear. Let this be an announcement to all your people. This is a sign, a warning, and an opportunity to listen to ideas above your own. In a way you are being stubborn. But how will this help anyone or your country. We fear that if you make further decisions to take away human freedom. We are obligated to act fast and have no mercy. For rules were meant to be broken. And corruption was meant to be washed away and forgiven. Now we will wash your corruption away so be prepared. Take this as a favor

We are Anonymous.

Hmm...Ratu tak kesah sangat pasal Malaysia nak block sites tu....memanglah kan rugi tak dapat nak download latest movie apa benda semua. Tapi ada Ratu kesah? :p Oke, tak. Kesah sebenarnya. Cuma tak sangat. Sebab Ratu tak buat kerja-kerja download ni, amik dari orang je :) hee..



Recommended pages of the same issue:
http://sozcyili.blogspot.com/2011/06/punca-anomymous-hack-website-kerajaan.html
http://www.izamirridzwan.com/2011/06/akibat-ingin-menyekat-10-laman-web-malaysia-bakal-berdepan-masalah/
http://www.theepochtimes.com/n2/technology/interview-with-anonymous-hackers-malaysia-next-target-57622.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...